Dette er eSmiley

Hos eSmiley jobber eksperter på mattrygghet og matsvinn, med erfaring fra kjøkkenet.  Vi er tidligere revisorer for mattrygghet. Vi er tek- ingeniører.

Fra startup i Danmark for snart 11 år siden, har vi nå åpnet kontorer i Norge, Sverige og Finland.

Med over 17.000 kunder i Norden skaper vi en tryggere og enklere hverdag for våre kunder i serveringsbransjen ved hjelp av smarte digitale løsninger.

 

Quote

Med innovative software løsninger ønsker vi å bli ledende leverandør av digitale løsninger til det profesjonelle kjøkken på verdensbasis.

Quote
VISJON
waiter with tray in café

Misjon

Vi ønsker å bidra til større overskudd hos virksomheter og våre medarbeidere gjennom faglig kunnskap, innovative software løsninger, bedre utnyttelse av ressurser. Alt i tråd med respekt for medmennesker og den verden vi lever i.

Chef cooking-1

Våre mål

Med våre abonnementsbaserte software løsninger skal vi enkelt og effektivt skape målbar verdi for våre kunder.

woman in field

eSmiley og CSR

eSmiley er samarbeidspartner med Matvett, som daglig jobber med å redusere matsvinn i mat- og serveringsbransjen.

Det overordnede målet er å bidra til å nå FNs bærekraftmål 12.3 om å halvere matsvinnet innen 2030. «Innen 2030 skal andelen matsvinn halveres per innbygger på verdensbasis, både i detaljehandel og blant forbrukere, og redusere svinn i produksjons- og forsyningskjeden, herunder svinn etter innhøsting».

eSmiley bidrar med det digitale verktøyet FoodWaste om å redusere og forebygge matsvinn hos våre kunder i serveringsbransjen, samtidig som vi jobber for en mer bærekraftig og miljøvennlig fremtid.

Logo-Sodexo
NO-logo-STORTINGET
NO-logo-Haut-Nordic
NO-logo-Døgnvill
NO-logo-Universitetssykehuset-NN
NO-logo-Statholdergaarden