Matsvinn

Reduser kostnadene med matsvinnmålinger

Af eSmiley
image 14

FoodWaste er et verktøy for å måle og redusere matsvinn i virksomheten. Det er utviklet for et travelt kjøkken, og skal enkelt og greit hjelpe deg med å redusere kostnader ved å redusere matsvinnet. 

Det er to ting som er spesielt viktig når du skal måle matsvinn

Det tar kun et par minutter å registrere og måle bedriftens matsvinn med FoodWaste. Alt du trenger er en vekt, et nettbrett og vårt FoodWaste- program. Den første tingen som er viktig når du skal måle matsvinn er at det skal gå raskt. Den andre er at det skal være enkelt. 

Men, hva skal du måle og hva skal du bruke målingene til?
Det er nettopp dette FoodWaste hjelper deg med!

For, det er jo ikke målingen som er selve målet, det er å redusere matsvinnet og skaffe økonomisk overskudd i bedriften og jobbe mer bærekraftig. 

Du må ha en plan for å gjennomføre målingene:

– Hva og hvordan skal du måle?

– Hvordan skal du bruke måleresultatene for å få de gode resultatene? 

FoodWaste har gjort det enkelt å gjennomføre målingene ved hjelp av et måledesign som vi skreddersyr for hver enkelt bedrift. Systemet forteller deg hva som skal veies, når du skal veie, og gir deg detaljert informasjon om matsvinnet. 

Deretter hjelper vi deg med å innføre nødvendige tiltak på bakgrunn av dataene som FoodWaste har samlet inn. 

Rapportmodulen gir en totaloversikt over hva slags mat som kastes, hvor svinnet oppstår og hva det koster bedriften.

Her er et eksempel fra en suksesshistorie med av våre kunder som måler matsvinn med FoodWaste: 

Under kan du se en video som forklarer FoodWaste

Ønsker du mer informasjon om hvordan din bedrift kan redusere matsvinn?

Kontakt oss for å få en gratis demo av FoodWaste