Mattrygghet

eSmiley kjøper Lubeco Trygg Mat

Af eSmiley
image 7

Etter at Lubeco kontaktet oss for noen måneder siden har vi nå blitt enige om at eSmiley skal ta over deres kundebase på Trygg Mat, uttaler Mari Blomberg, Country Manager i eSmiley

Nordens største leverandør av Digital IK-Mat

«Vi stod ved et veiskille hvor vi enten måtte utvikle vårt nåværende system eller finne en ny samarbeidspartner. Vi har ved flere anledninger støtt på eSmiley som har et veldig godt system, og vi er derfor fornøyde med at vi har fått til en avtale slik at vi kan hjelpe våre kunder på en effektiv måte og holde fokus på vår kjernevirksomhet»

– Bjørn Lundby fra Lubeco

«Vi har hatt god vekst i eSmiley og oppkjøpet av Lubeco sitt IK-mat system passer godt i vår strategi om å bli ledende i Norge på digital IK-mat. Vi er i dag Nordens største leverandøren av digital IK-mat. VI jobber med kunder i ulike segmenter, fra kantine og catering til hotellkjeder, institusjons og restauranter, og vi har flere ressurser og derfor solid faglig tyngde. Samtidig har vi inngått samarbeid med flere nye og attraktive kunder. Vår ambisjon er å bli ledende på det norske markedet, både på mattrygghet og matsvinn. Med en stadig utvikling på disse områdene ønsker vi å vokse videre, og vi gleder oss til å jobbe med Lubeco Trygg Mat sine kjøkkenkunder og gjøre hverdagen deres mer effektiv»

– Mari Blomberg, Country Manager i eSmiley Norge

For mer informasjon, ta kontakt med:
Mari Blomberg
mabl@esmiley.no
+47 932 83 300

Ønsker du en gratis demo av eSmiley?