Det viktig med grundig opplæring og orientering om hvordan dere skal gå i gang med å redusere og forebygge matsvinn.
Våre kurs er delt inn i tre moduler, som alle har til formål å gi virksomheten opplæring i å skape miljøeffekt og verdi gjennom matsvinnmålingene.
Vi tilpasser kursene etter deres behov og ønsker, slik at dere oppnår de beste resultatene med FoodWaste.
Måledesign er viktig for å oppnå suksess med målingene.
Kurset hjelper dere i gang med de valgte målingen, og bidrar videre til å generere kunnskap og data som skaper verdi for virksomheten i et strategisk og profesjonelt perspektiv.
Målet med kurset er å utfordre virksomheten til å nedsette konkrete mål, og et måledesign som passer virksomheten.
Pris på forespørsel
Kurset gir opplæring i hvordan å måle matsvinn i en større virksomhet. Vi ser på verdien forbundet med å ha en formulert strategi og en solid målemetode som genererer gode data.
Det er dette som er nøkkelen til å lykkes med målingene.
Vi viser deg enkelt hvordan du bruker dataene fra systemet som et administrasjonsverktøy, og hvilke kommunikasjonsverdi disse har.
kurset gir deg også oppføring i hvordan du sikrer motivasjon og engasjement fra ledergruppen, slik at alle ser verdien i å måle på matsvinn og gjennomføre målingene.
Pris på forespørsel
Opplæring og orientering om gode tiltak til spare ressurser, tid og penger.
Få de ansatte til å forstå at ytelse på tvers av avdelinger og enheter i virksomheten er viktig for å få en jevn datakvalitet.
Kurset gir også opplæring i hvordan virksomheten skal jobbe med FoodWaste på daglig basis, samt ansvar og rollefordelingen i kjøkkenet.
Pris på forespørsel
Vi har samlet ofte stilte spørsmål på vår support side. Du kan også sende oss en henvendelse hvis du ikke finner svar på det du lurer på.
Det siste halvåret har serveringsbransjen opplevd store utfordringer, og hovedfokuset for de...
FoodWaste er et verktøy for å måle og redusere matsvinn i virksomheten. Det er utviklet for et...
Matsvinn er et hett tema om dagen, og flere virksomheter ønsker å bidra til reduksjon av...
Vi gir deg informasjon om våre produkter og tjenester innen mattrygghet og matsvinn, og holder deg oppdatert om webinar, kurs, lovendringer, og alt annet du kan dra nytte av i kjøkkenet.