hands computer

Kom i gang med å måle matsvinn.

Det viktig med grundig opplæring og orientering om hvordan dere skal gå i gang med å redusere og forebygge matsvinn. 

Våre kurs er delt inn i tre moduler, som alle har til formål å gi virksomheten opplæring i å skape miljøeffekt og verdi gjennom matsvinnmålingene.

Vi tilpasser kursene etter deres behov og ønsker,  slik at dere oppnår de beste resultatene med FoodWaste.

scale

Måledesign

Måledesign er viktig for å oppnå suksess med målingene.

Kurset hjelper dere i gang med de valgte målingen, og bidrar videre til å generere kunnskap og data som skaper verdi for virksomheten i et strategisk og profesjonelt perspektiv.

Målet med kurset er å utfordre virksomheten til å nedsette konkrete mål, og et måledesign som passer virksomheten.

 

  • Hvorfor skal virksomheten måle og redusere matsvinn?
  • Hva er målet med prosjektet?
  • Suksesskriterier
  • Hva skal dataene som innhentes brukes til?
  • Hvilke måledesign og tiltak vil gi best resultat?

 

Pris på forespørsel

FoodWaste Dashboard on tablet

FoodWaste som ledelsesverktøy

Kurset gir opplæring i hvordan å måle matsvinn i en større virksomhet. Vi ser på verdien forbundet med å ha en formulert strategi og en solid målemetode som genererer gode data.

Det er dette som er nøkkelen til å lykkes med målingene.

Vi viser deg enkelt hvordan du bruker dataene fra systemet som et administrasjonsverktøy, og hvilke kommunikasjonsverdi disse har.

kurset gir deg også oppføring i hvordan du sikrer motivasjon og engasjement fra ledergruppen, slik at alle ser verdien i å måle på matsvinn og gjennomføre målingene.

  • Hvilke muligheter gir reduksjon av matsvinn virksomheten?
  • Hva kan dataene som blir innhentet brukes til?
  • Hvordan motivere ansatte til å engasjere seg i arbeidet med matsvinn?

 

Pris på forespørsel

Chef cooking-1

Beste praksis i kjøkkenet.

Opplæring og orientering om gode tiltak til spare ressurser, tid og penger.

Få de ansatte til å forstå at ytelse på tvers av avdelinger og enheter i virksomheten er viktig for å få en jevn datakvalitet.

Kurset gir også opplæring i hvordan virksomheten skal jobbe med FoodWaste på daglig basis, samt ansvar og rollefordelingen i kjøkkenet.

  • Miljøeffekt og økonomi
  • Inspirasjon til gode tiltak på kjøkkenet
  • Praktiske eksempler
  • Idémyldring om tiltak for den aktuelle virksomheten

 

Pris på forespørsel

Kontakt oss om FoodWaste Akademi

green faq

Lurer du på noe om FoodWaste Akademi?

Vi har samlet ofte stilte spørsmål på vår support side. Du kan også sende oss en henvendelse hvis du ikke finner svar på det du lurer på.  

NO-logo-Thon-Hotels
NO-logo-Equinor
logo-Compass-Group
Logo-Sodexo
NO-logo-STORTINGET
NO-logo-Døgnvill