Mattrygghet

Pelias og eSmiley blir samarbeidspartnere

eSmiley
pelias 1 768x461 1

3.oktober går vi inn i et nytt og spennende samarbeid med PELIAS – Norsk Skadedyrkontroll. I henhold til det nye samarbeidet vil eSmiley bli preferert partner med PELIAS på Digital IK-mat, og PELIAS blir preferert partner med eSmiley på skadedyr. Dette betyr at vi skal samarbeide om å skape økt verdi for alle våre kunder og ytterligere effektivisere de profesjonelle kjøkken. Samarbeidet vil gi fordeler for eksisterende og nye kunder av PELIAS og eSmiley når de benytter seg av tjenester fra begge leverandører.

Anerkjent aktør i bransjen på skadedyr

Vi har hatt en veldig spennende prosess med PELIAS der vi nå har landet en avtale om samarbeid på skadedyr og digital IK-mat. Vi er stolte over å ha PELIAS med videre som en trygg, anerkjent og profesjonell aktør i Norge over lang tid

Mari Blomberg, Country Manager/Director of Global Sales i eSmiley
eSmiley PELIAS

Vi har gjennom mange år fulgt eSmiley og deres utvikling i Norge, spesielt ved vår revisjon av IK-mat systemer. Det er liten tvil om at eSmiley med sine løsninger leverer det beste av digitale systemer for trygg mat i Norge. PELIAS er stolte av avtalen som gir ett godt samarbeid mellom begge selskaper og som i tillegg vil kunne tilby løsninger som håndterer matsvinn, elektroniske målinger m.m.

Trond Kristiansen, daglig leder i PELIAS.

Hovedvirksomheten til PELIAS er skadedyrkontroll, men de har også tjenester innen Trygg Mat, Hygiene, Fuglesikring, Radon og Sopp.  eSmiley på sin side har over 17.000 kunder fordelt på de nordiske landene, og er ledende leverandør av Digital IK-mat og verktøy for å redusere matsvinn til profesjonelle kjøkken i mat- og serveringsbransjen. 

For mer informasjon, ta kontakt med:
Director of Global Sales, Mari Blomberg,
mabl@esmiley.no
+47 932 83 300

Ønsker du en gratis demo av eSmiley?