Mattrygghet

Check-In på Storhusholdningsmessen Hall Toll

eSmiley
image 11

Den 21.oktober i år ble Storhusholdningsmessen Hall Toll arrangert på Clarion Hotel Stavanger. Med omfattende smitteverntiltak fikk messen gjennomføre. For å ivareta smittevern på messen, var eSmiley leverandør av registreringsverktøyet Check-In for gjesteregistrering. Vi har tatt en prat med messeansvarlig for Hall Toll, Trond Vidar Mjørlaug, om hvordan han og de andre utstillerne opplevde å bruke Check-In på messen. 

Hvordan var deres opplevelse med registreringsverktøyet Check-In?

Vi (20 leverandører fra storhusholdning), var veldig glad for tryggheten dette gav oss under messen. Alle, både utstillere, ansatte på hotellet og kunder, fikk en ekstra trygghet med å ha kontroll ved en eventuell smittesporing.

Hvordan har kundenes og utstillernes tilbakemelding vært?

De syntes Check-In var et veldig profesjonelt opplegg, som ga dem god oversikt og kontroll.

Hva likte dere best med Check-In?

Enkelheten var det mest overraskende. Det tok veldig kort tid å registrere seg med Check- In. Ellers var min kontaktperson Marianne fra salgsavdelingen til eSmiley også en super medarbeider. Ekstra hyggelig er det når man har et godt smil på lur. 

Ville dere anbefalt Check-In til andre i bransjen?

Ja! Vi kan på det varmeste anbefale dette til andre. Kjenner flere restauranter som bruker eSmiley og Check-In i dag, og hører bare gode ord.

Er du nysgjerrig på Check-In? Les mer og benytt deg av Check-In GRATIS her.

Ønsker du en gratis demo av Digital IK-Mat fra eSmiley?