eSmiley

2021 oppsummert – slik var året som gikk

Af eSmiley
image 1

Plutselig var nok et år omme og vi leser 2022 i kalenderen. Året som gikk var nok en gang preget av pandemien med omstillinger, periodevis nedstengning av mange serveringssteder og bruk av hjemmekontor. For eSmiley har det vært tatt i bruk hybride kontorløsninger, men vi har også vært heldig å få treffe noen av våre kunder og samarbeidspartnere ute på forskjellige messer rundt omkring i landet

Etter å ha gjennomført markedsundersøkelsen i 2021 så vi blant annet at veien fra analogt til digitalt uten tvil er fremtiden for alle, både små og store bedrifter. Dette viser at vårt fokus på å levere digital IK-mat er riktig og ikke minst satser vi også i høy grad på å redusere matsvinn med vår egen modul for dette.
Serveringsbransjen er på vei inn i en ny epoke med mer teknologi som kan effektivisere arbeidsdagen. Det er også et større fokus på bærekraftig bruk av råvarer.

Vi utvikler og oppdaterer stadig våre systemer for å være aktuell og kunne levere det markedet ønsker seg. Inn i det nye året jobber vi med noen store nye oppdateringer for å gjøre systemene enda bedre for våre eksisterende kunder og potensielle nye kunder.

Til tross for et annerledes år har det skjedd en del nye saker i eSmiley:

Vi vil takke alle våre kunder og samarbeidspartnere for året som har gått, og gleder oss til videre samarbeid i 2022.


Vi ønsker dere alle et godt nytt år! Måtte det kommende året være fylt av mange muligheter og forhåpentligvis mindre smitte og restriksjoner.