Fakta om eSmiley

about-ico-1.png
120.385

kursdeltakere 

about-ico-2.png
9.000

kunder med IK-Mat

ico-globe.png
15

land bruker eSmiley

about-ico-4.png
37

flotte kolleger

about-ico-5.png
2007

etablert

about-ico-6.png
>1.000.000

månedlige kontroller

eSmiley er ganske enkelt sunn fornuft!

Sammen med de over 9.000 kundene våre har vi funnet oppskriften på det perfekte IK mat-systemet.
Et system som stammer fra det strengeste næringsmiddelregelverk i verden – den danske – og som gjør oss til din sterkeste allierte i kampen for mattrygghet og i møte med Mattilsynet.

Trygghet, kvalitet og smilefjes

eSmiley ble utviklet i Danmark i kjølvannet av at smilefjesordningen ble opprettet. Her meldte det seg et behov hos de profesjonelle kjøkkenene for et trygt og faglig sterkt internkontrollsystem – et system som gjorde det enkelt å gjennomføre og få oversikt over internkontrollen uten at det gikk på bekostning av kvaliteten.

98 prosent smilefjes

Svaret var eSmiley, og helt siden systemet ble lansert i 2007 har tusenvis av danske og utenlandske kjøkken tatt det til seg – fordi eSmiley uten sammenligning er den beste internkontrollpartneren på markedet. Derfor fikk 98 prosent av eSmileys danske kunder smilefjes ved det siste kontrollbesøket. Gjør det samme neste gang Mattilsynet gjennomfører et tilsynsbesøk hos deg.

Behandling av personopplysninger ved rekruttering

Når du søker stilling hos oss, mottar og behandler vi en rekke personopplysninger om deg. Det gjør at vi er behandlingsansvarlige for de personopplysningene som vi behandler om deg. Her kan du lese mer om hvilke opplysninger vi behandler om deg når du søker en stilling hos oss:

Personvernerklæring – rekruttering  


 

Ledelsen

Lars Friis
Administrerende direktør
Tlf.: 70 26 55 55
E-post: lf@esmiley.dk

 

 

eSmiley på verdenskartet

Du er i godt selskap