eSmiley Clean - en ny rengjøringsmodul for kjøkkenet

Av Fagavdelingen ved eSmiley / /

Clean er en rengjøringsmodul som samler alle dine manuelle oppgaver og rutiner for renhold digitalt i eSmiley. Med kun et tastetrykk kan du vise dokumentasjon på at renhold er utført etter regler og anbefalinger fra myndighetene.

Det er enkelt.

Bedriften tilpasser enkelt renholdslistene etter sine behov og rutiner, og du har til enhver tid oversikt over oppgaver som er utført og som skal utføres. Når en oppgave er utført dukker den først opp igjen neste gang den skal utføres.

Modulen gir deg god oversikt over status på renhold, og det er dermed enkelt og brukervennlig å drifte dine oppgaver i systemet. Clean gir gode muligheter for å legge inn oversiktlige renholdslister, men du kan også legge inn åpnings-og stengerutiner, smittevernsrutiner eller andre oppgaver som er relevant for din bedrift, slik som egne instrukser og rengjøringsmidler, i tillegg til bildeinstrukser eller video i hver enkelt oppgave. Det er dermed enkelt for alle ansatte å vite hvordan den aktuelle oppgaven skal utføres.

Den ansvarlige for oppfølging av renhold kan revidere utførte oppgaver digitalt slik at dere til enhver tid er sikret at oppgavene utføres riktig. Du vil også kunne se hvilke oppgaver som er utført eller ikke, og dermed følge opp de ansatte basert på status i systemet.

Clean er et oversiktlig og enkelt digitalt verktøy for deg som ønsker full kontroll over egne renholdsrutiner og arbeidsoppgaver.

 

Ta kontakt for en gratis demo av Clean!

BOOK GRATIS DEMO

 

Tags: Mattrygghet

Lignende artikler