FoodWaste

- Ditt digitale verktøy for å redusere matsvinn

FoodWaste hjelper deg enkelt og effektiv å veie og registrere matsvinn. Verktøyet gir deg målbare resultater og konkrete tilbakemeldinger på hvor matsvinnet oppstår, hva som kastes, og hvor mye det koster deg.

Vi skreddersyr og tilpasser FoodWaste til ditt kjøkken og bistår deg med faglig rådgivning og veiledning.
Systemet integreres med en vekt og en tablet.


FOODWASTE GIR DEG

  • Enkel registrering
  • Skreddersydd oppsett
  • Prosjektstyring
  • Detaljerte rapporter
  • Visuelt overblikk
  • Innsikt i kostnader
 

eSmiley og Matvett


eSmiley er samarbeidspartner med Matvett om prosjektet KuttMatsvinn 2020 der målet er å redusere matsvinn hos deltagende virksomheter med 20% innen 2020.
 
Det overordnede målet er å bidra til å nå FNs bærekraftmål 12.3 om å halvere matsvinnet innen 2030.

"Innen 2030 skal andelen matsvinn halveres per innbygger på verdensbasis, både i detaljehandel og blant forbrukere, og redusere svinn i produksjons- og forsyningskjeden, herunder svinn etter innhøsting". 

 

Book gratis demo 

 

«På den tiden vi har benyttet eSmileys digitale FoodWaste verktøy har våre kokker blitt mer kreative når det gjelder håndtering av matrester på kjøkkenet. Av kakerester lager vi nye kake- og pai bunner, samt trøfler, punchboller og konfekt. Av brunost rester fra frokost og buffet lager vi prim som på nytt serveres. På denne måten fungerer FoodWaste som et bra verktøy til både å kutte matsvinn, men også for å få frem kreativiteten til kokkene på kjøkkenet». 

- Sandra Gertrud Liljegard, kjøkkensjef Thon Hotel Vika Atrium 
 

 


Du er i godt selskap