Kurs i mattrygghet

Vi hjelper din virksomhet med gode hygienerutiner ved hjelp av kunnskap og kompetanse som forebygger mattrygghet.

 

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for personell uten fagutdannelse som arbeider i kjøkkenet, på restaurant, kafé, pizzeria, bensinstasjon eller lignende. 

Kurset er tilgjengelig på norsk og engelsk.

 

Hvordan fungerer kurset?

Vårt online kurs kan enkelt og effektivt taes når og hvor du ønsker. Kurset gir deg en innføring i HACCP, IK-mat og mikrobiologi. 

Kurset består av moduler med tekst og video, og hver modul avsluttes med en test. Hvis du ikke består testen kan du gå tilbake, lese deg opp og ta testen på nytt.

En leder eller medarbeider må være til stede ved den avsluttende prøven for å sikre at den gjennomføres uten bruk av hjelpemidler. Når du har bestått kurset mottar du sertifikatet. Personen som var til stede ved prøven, må underskrive sertifikatet og bekrefte at det er den aktuelle kursdeltakeren som har gjennomført prøven.

 

Spørsmål om kurs? 
Ta kontakt med kundeservice på tlf. +45 21 999 299

 

 

Sertifikat hygienekurs