2 for 1 på Digital IK-Mat og Clean!

Få Clean gratis når du bestiller Digital IK-Mat fra eSmiley.

Vi ønsker å hjelpe deg så godt vi kan med å ivareta mattryggheten i kjøkkenet. Derfor gir vi deg renholdsmodulen Clean gratis når du bestiller Digital IK-Mat fra eSmiley i november og desember.

shangyou-shi-VdRex9AiBOc-unsplash

 

Slik fungerer Digital IK-Mat.

Med Digital IK-Mat har du til enhver tid oversikt over dine aktuelle kontroller. Ved hjelp av enkel registrer og avvikshåndtering tar det kun et par minutter å utføre en kontroll på PC, nettbrett eller mobil. Systemet lagrer informasjonen om ditt kjøkken, og ved tilsynsbesøk viser du enkelt Mattilsynet den informasjonen de trenger å se. Systemet sender deg SMS eller e-post varsel før en kontroll utløper, og vi tilpasser internkontrollprogram og fareanalyse til ditt kjøkken. Systemet oppdateres også automatisk ved endringer i forskrifter og regelverk. 

I tillegg til dette har vi nå også utviklet tilleggsfunksjonen Check-In etter myndighetenes anbefalinger om gjesteregistrering hos alle serveringssteder i Norge. Check-In hjelper deg å registrere gjester og foreta smittesporing av Covid-19. Modulen er integrert og gratis for alle eSmiley kunder. 

Du kan lese mer om digital IK-mat her 

Samle alle dine rutiner for renhold og arbeidsoppgaver digitalt på et sted.

Clean gir deg oversikt over status på renhold og gjør det enkelt å drifte dine oppgaver i systemet. Du kan legge inn oversiktlige renholdslister, rengjøringsmidler, åpnings-og stengerutiner, smittevernsrutiner, bilde- eller videoinstrukser, eller andre oppgaver som er relevant for din bedrift. Dermed er det enkelt for alle ansatte å vite hvordan den aktuelle oppgaven skal utføres.

Den ansvarlige for renhold kan revidere utførte oppgaver digitalt slik at dere er sikker på at oppgavene utføres riktig. Du vil også kunne se hvilke oppgaver som er utført eller ikke, og dermed følge opp de ansatte basert på status i systemet. Clean gir deg full kontroll over egne renholdsrutiner og arbeidsoppgaver, og dermed også sikkerhet til dine ansatte og gjester.

Du kan lese mer om Clean her

Hvis du ønsker en gratis demo av Digital IK-mat og Clean kan du selvfølgelig få dette før du bestemmer deg. kommenter det i feltet under at du ønsker gratis demo. 

Benytt deg av tilbudet

* Kampanjen varer 01.11.2020 - 31.12.2020. For å benytte deg av tilbudet må du bestille og signere kontrakten før kampanjens utløp 31.12.2020. Se våre salgs & leveringsbetingelser.