Gode digitale rutiner med eSmiley og NHO


 

Hos eSmiley er vi opptatt av å ivareta mattryggheten i ditt kjøkken. Derfor har vi utviklet et digitalt IK-mat system som gjør nettopp det.


IK-mat har aldri vært enklere


Med eSmiley gjøres alt digitalt slik at du slipper dokumentasjonsmengden på papir. Systemet oppdateres automatisk med nye lover og regler, og våre matfaglige eksperter skreddersyr IK-mat systemet etter dine behov. Alt du trenger å tenke på er å utføre de daglige kontrollene.


Preferert partner av NHO

 

I 2017 inngikk vi et samarbeid med NHO der målet var å utarbeide retningslinjer for bransjen som skal medvirke til gode standarder for mattrygghet i Norge, slik at lovkrav og arbeidsprosedyrer overholdes. I dag er eSmiley preferert partner av NHO på digital IK-mat og alle NHO medlemmer får 50% rabatt ved kjøp av digital IK-mat hos eSmiley. Dette gjør eSmiley til en sentral aktør og samarbeidspartner for NHO og deres medlemmer. 

 

«NHO Reiseliv og NHO Service og Handel har jobbet tett med eSmiley, og har utarbeidet felles bransje-retningslinjer for hvordan et kjøkken enkelt og effektivt oppnår høy grad av hygiene og mattrygghet. Bransjeretningslinjene er anerkjent av Mattilsynet, og ved å ta i bruk eSmiley vil dette gjøre våre medlemmer enda bedre rustet til å få et bredt smilefjes etter tilsyn».

- Morten Karlsen, leder av NHO Reiselivs Innkjøpskjede 

Klikk på videoen for å høre mer om samarbeidet med NHO og hvilke fordeler du har som NHO medlem hos eSmiley

Du kan lese mer om samarbeidet med NHO her

 

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med IK-mat?

Bestill en gratis demo ved å fylle ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg