Slik dokumenterer du renhold i systemet.

Skrevet av Linda Meisler 30.04.2020

 

Å dokumentere utført renhold er ikke lovpålagt, men alle skal ha rutiner som sørger for at renholdet er tilfredsstillende.

Dette er spesielt viktig i disse tider. 

Det er mye man skal huske på når man arbeider på et hektisk kjøkken, og før man vet ordet av det har man mistet oversikten over når f.eks. kjølerommet sist ble grundig rengjort.Vi anbefaler derfor at du benytter ditt Smiley-system til å registrere utført renhold, slik at du til enhver tid har oversikt. 

Vi kan tilpasse hver enkel kontroll, slik at frekvensen blir slik dere ønsker. Bildet under viser en kontroll for ukentlig renhold av avtrekk. Tidspunkt for når kontrollen skal legges i gjøremålslisten for aktuelle kontrollen kan f.eks. være fredag, og fristen for å utføre kontrollen settes til f.eks. søndag.

Slik som på alle andre kontroller kan de ansatte velge navnet sitt under «registrert av», og det er på den måten enkelt å holde oversikt over hvem som har rengjort hva.

 

renhold bilde.png

 

Ta kontakt med vår supportavdeling på support@esmiley.no eller tlf. +47 21 999 299 hvis du ønsker å registrere utført renhold i systemet, så hjelper vi deg!