eSmiley kjøper Lubeco Trygg Mat

Skrevet av Mathilde Svartdal Endresen 15.november 2019

Etter at Lubeco kontaktet oss for noen måneder siden har vi nå blitt enige om at eSmiley skal ta over deres kundebase på Trygg Mat, uttaler Mari Blomberg, Country Manager i eSmiley


Vi stod ved et veiskille hvor vi enten måtte utvikle vårt nåværende system eller finne en ny samarbeidspartner. Vi har ved flere anledninger støtt på eSmiley som har et veldig godt system, og vi er derfor fornøyde med at vi har fått til en avtale slik at vi kan hjelpe våre kunder på en effektiv måte og holde fokus på vår kjernevirksomhet, uttaler Bjørn Lundby fra Lubeco.

I kjølvannet av det danske Mattilsynets smilefjesordning vokste eSmiley frem i Danmark i 2007. Etter stor suksess ble eSmiley Norge etablert i 2017. Etter kort tid ble eSmiley valgt av NHO som preferert parter på digital IK-mat. I tillegg har de, sammen med NHO Service & Handel og NHO Reiseliv bidratt til å utarbeide Mattilsynets nasjonale retningslinjer for økt mattrygghet i serveringsbransjen.

Vi har hatt god vekst i eSmiley og oppkjøpet av Lubeco sitt IK-mat system passer godt i vår strategi om å bli ledende i Norge på digital IK-mat. Vi er i dag Nordens største leverandøren av digital IK-mat. VI jobber med kunder i ulike segmenter, fra kantine og catering til hotellkjeder, institusjons og restauranter, og vi har flere ressurser og derfor solid faglig tyngde. Samtidig har vi inngått samarbeid med flere nye og attraktive kunder. Vår ambisjon er å bli ledende på det norske markedet, både på mattrygghet og matsvinn. Med en stadig utvikling på disse områdene ønsker vi å vokse videre, og vi gleder oss til å jobbe med Lubeco Trygg Mat sine kjøkkenkunder og gjøre hverdagen deres mer effektiv, sier Mari Blomberg, Country Manager i eSmiley Norge.

 

For mer informasjon, ta kontakt med:

Mari Blomberg

mabl@esmiley.no 

+47 932 83 300