Digital IK-Mat fra eSmiley gjør arbeidsdagen enklere for deg som jobber i kjøkkenet. Vi gir vi deg et system som alle kan bruke, ved hjelp av et nettbrett, mobil eller PC utføres alle dine daglige kontroller og gjøremål enkelt og raskt. Slik at du får mer tid til å lage mat. Her er 5 gode grunner til at du burde velge eSmiley til ditt kjøkken. 

 

1. Det er enkelt.

Alle dine daglige kontroller og gjøremål utføres digital i løpet av et par minutter på mobil, nettbrett eller PC. Ved avvik utføres også disse digitalt i systemet, og systemet forteller deg hvordan du skal gå frem for å løse de ulike oppgavene.

2. Det er trygt.

Informasjon om ditt kjøkken lagres i systemet og er tilgjengelig for deg til enhver tid. Ved tilsynsbesøk kan du enkelt vise Mattilsynet den informasjonen de ønsker å se.

3. Det er digitalt.

Med eSmiley samler du alt du trenger på ett sted. I vår modul kan du bygge på med andre løsninger fra eSmiley for ditt kjøkken, slik som renholdsmodulen Clean, automatiske sensorer, digitale kurs i mattrygghet, registreringsverktøyet Check-In (gratis for alle kunder) og FoodWaste. 

4. Det er oversiktlig.

Systemet viser deg oversikt i nåtid over kontroller og gjøremål som skal utføres. Ved hjelp av fargekoder i systemet og SMS eller e-post varsel før en kontroll utløper, kan du være sikker på at du aldri går glipp av en kontroll igjen. 

5. Det er oppdatert.

For å gjøre det enda enklere for deg, oppdaterer vi systemet automatisk ved nye forskrifter og regelverk. Vi bistår i tillegg med kostnadsfri support hverdager mellom 8-16 slik at du alltid får den hjelpen du trenger. 

 

Ønsker du en gratis og uforpliktende gjennomgang av systemet? 

BOOK GRATIS DEMO